Ulei Esential de Tangerine

Aroma moale și dulce a Tangerinei este mai delicată decât multe uleiuri citrice. Bogată cu proprietăți sedative și relaxante, Tangerine consolează corpul și mintea.
Nativi din Asia, copacii Tangerine cresc până la 25 de picioare și încolțesc flori albe parfumate care se dezvoltă în fructe portocalii. Pentru a extrage uleiul esențial, cojile de Tangerine sunt îndepărtate și trecute printr-un proces de presare la rece.

Denumirea botanică: Citrus reticulata
Metoda: presat la rece
Partea plantelor: coji
Notă: Inalta
Se îmbină bine cu: Bergamota si alte uleiuri citrice
Aroma: dulce, citrice și tropical
Consistență: subțire
Culoare: Portocaliu – Galben
Metoda de utilizare – in aromaterapie si in produse cosmetice in combinatie cu uleiuri purtatoare
Precautii : a ne se aplica pe piele nediluat,a nu se expune la soare dupa aplicare intre 3-4 ore,se evita contactul cu ochii,a nu se lasa la indemana copiilor,in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza se consulta medical specialist inainte de utilizare,nu se aplica pe rani.
Mod de pastrare : in recipiente cosmetice ferit de lumina la temperatura camerei.

Categorie: