Ulei Vegetal de Cocos Fractionat (Caprilis)

Descriere:

Uleiul de cocos fractionat este un ulei purtator fara miros. Este ideal ca si ingredient pentru uleiuri de masaj si alte produse cosmetice deoarece este usor absorbit de piele.

Efectul sau dupa aplicare de uscare a pielii il face ideal pentru pielea grasa. Combinat cu uleiuri esentiale poate avea blandul miros care vi se potriveste.

Informatii:

Denumire binomiala: Cocos nucifera
Metoda de obtinere: fractionare
Miros: inodor
Densitate: scazuta
Culoare: incolor
Grad de absorbtie: se absoarbe repede in piele fara a lasa pielea grasa sau lucioasa

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: