Ulei Vegetal de Morcov

Uleiul de morcov (Daucus Carota) este extras din radacina de morcov si macerat in baza de ulei de floarea soarelui .
Bogat în caroten (provitamina A), un antioxidant natural, uleiul de morcov contine nutrienti esentiali in menţinerea unui ten sanatos si stralucitor, pregatind pielea pentru expunerea la soare şi razele UV.

Utilizare:
Se aplica direct pe fata proaspat curatata, gat si decolteu si se maseaza pana la absorbtia completa.
Pentru un bronz uniform, auriu si de lunga durata, se poate aplica inainte si dupa expunerea la soare.
Precautii : se evita contactul cu ochii, a nu se lasa la indemana copiilor, nu se aplica pe rani.
Mod de pastrare : in recipiente cosmetice ferit de lumina la temperatura camerei.

Categorie: