Ulei Vegetal de Migdale Dulci

Descriere:

Uleiul de migdale dulci este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale. Este folosit inca din antichitate pentru ingrijirea pielii.

Datorita proprietatilor sale nutritive, calmante si emoliente este foarte des utilizat in industria cosmetica si in prepararea cremelor hand-made.

Informatii:

Denumire binomiala: Prunus amygdalus dulcis
Metoda de obtinere: presare la rece a samburilor de migdal
Miros: ulei vegetal natural
Densitate: medie
Culoare: galbuie
Grad de absorbtie: se absoarbe usor in piele,fara senzatie de grasime

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: