Ulei Vegetal de Neem

Descriere:

Uleiul de Neem este in principal folosit in compozitia sapunului indian dar si ca ingredient cosmetic in crème de fata, par si unghii. Acest ulei purtator poate fi utilizat si ca atare prin aplicarea lui pe piele, par si unghii find un bun hidratant.

Combinat cu uleiuri esentiale poate avea blandul miros care vi se potriveste.

Informatii:

Denumire binomiala: Azadirachta indica
Metoda de obtinere: macerare
Miros: ulei vegetal natural
Densitate: medie
Culoare: maronie
Grad de absorbtie: se absoarbe usor in piele

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: