Ulei Vegetal de Samburi De Caise

Descriere:

Uleiul din sambure de caise este folosit de sute de ani in cosmetica acesta fiind forte bogat in vitamina E si vitamina K si a multor alti antioxidanti. Uleiul are o usoara si inconfundabila aroma de nuca si poate inlocui foarte usor uleiul de migdale, in utilizarea ca atare, dar si in alte compozitii cosmetice pentru par, scalp si piele.

Acesta confera pielii uscate o hidratare care se mentine si chiar ajuta la exfolierea pielii. Combinat cu uleiurile esentiale poate avea blandul miros care vi se potrivesc.

Informatii:

Denumire binomiala: Prunus armeniaca
Metoda de obtinere: presare la rece a samburelui de caisa.
Miros: ulei vegetal natural cu o usoara aroma de nuca
Densitate: medie
Culoare: galbuie
Grad de absorbtie: se absoarbe usor

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: